v.4

Den här veckan har jag:

➝ Umgåtts med Johanna. Vi spenderade hela fredagen ihop. Åt pad thai och pluggade på rådis. Håller på och skriver ett tal om feminism förövrigt så det är till och med nästan roligt. Dessutom så mycket lättare att skriva om något som ligger en varmt om hjärtat :')

➝ Beställt balklänning!!! Hoppas innerligt att den passar pga så jefla fin. Klickade också hem ett par stan smiths till utspringet.

➝ Sprungit. En helt fantastisk löprunda faktiskt. Ni ser ju hur fint det var!

➝ Avverkat två prov. Båda kändes bra också. Skulle gjort dem innan jul men struntade i det pga var en sönderstressad koffeindriven skepnad, så är så glad att jag inte behöver tänka på det mer.

➝ Varit på kalas. Lilltjejen till höger fyller fyra idag. Hur underbara är inte dessa tre, älskar sönder dem.

➝ Mått så jävla dåligt över världen. Kan ej greppa allt som skett under Trumps ledning på en. enda. vecka. Det gör fysiskt ont i mig. Sedan lagförslaget om våld i hemmet i Ryssland. Alltså jag kan inte ens förstå. Att denna äckliga jävla värld tydligen inte lärt sig något av historien. Läs till exempel detta och tänk samtidigt att året är 2017. Vidrigt.


1 fredag + 0,5 lördag

Kom hem från skolan och solen sken!!!! Endorfinerna bara rusade runt i kroppen. Gjorde mitt bästa mellanmål dvs. en smoothiebowl, sippade på en kopp kaffe och carpade livet lite. Hur ofta hinner man göra det egentligen? Sedan drog jag mig mot ishallen för lite konståkning.

Som bestämt åkte jag och Johanna in till Skövde och åt sushi. Det var göööörgött och mysigt.

Sedan satte vi oss på Rådhuset och pluggade ihop resten av kvällen. Så skönt att kunna bolla idéer och tankar med någon när man pluggar, i en mysig miljö dessutom.

På lördagen gjorde jag inte jättemycket faktiskt. Pluggade lite, strukturerade upp livet lite, åt tacos lite, kollade konståkning lite.


gladperiod

Hej alla tusentals läsare! Blir lycklig av att se den här bilden på mig själv, för jag tycker verkligen att det syns hur bra jag mår. Påsarna som bosatte sig under mina ögon hela hösten syns inte till, och jag ser ju liksom lugn ut? Har väl en härlig balans för tillfället, så jag njuter så mycket jag kan av att må såhär. För jag vet ju tyvärr också hur snabbt allt kan vända. Det lär dröja ett par dagar iaf pga har mycket fint inplanerat. Imorgon ska jag t.ex ha plugghäng med Johanna aka min bästa person. Vi ska äta sushi också! Älskar sushi!!! I helgen är det DM här hemma, så då ska jag heja på mitt konståkningscrew. Hör ni vad härligt? Hurra för mitt liv atm!