Sista pluggkvällen


Dränkt mig i matematikstudier de senaste dagarna. Fast vet ni vad, efter morgondagens np är jag klar med årskurs fucking två, så det gör mig faktiskt inte så mycket. Känns så skönt att äntligen se ljuset på tunneln, och att man snart kommer kunna ta sig tid och göra vad man själv känner för. Att dessutom åka till Kreta plugglös känns faaaaantastiskt. Ska bara läsa massa böcker och sova och skratta och inte tänka en sekund på skolan <33333

Sigrid 18


I fredags fyllde ÄNTLIGEN Sigrid myndig. Detta firades med middag hos henne tillsammans med resten av mina bästisar. Sedan drog vi vidare till Skövde och spenderade resten av kvällen på krogen.

Vaknade upp hos Carl och styrde direkt därifrån kosan mot ett spaaa som jag och Emma hade planerat att överraska Sigrid med. Vi var där nästan hela dagen, det var så fantastiskt. Något som är ännu mer fantastiskt är att jag känner mig utvilad för första gången på så så länge. Det var världens bästa beslut och jag älskar mina vänner mucho mucho.

Lördagsplugg


Hej vännerna! Nu var det ett tag sedan jag bloggade kontinuerligt. Har inte riktigt lust med det för tillfället, finns så himla mycket annat jag måste göra som bör prioriteras före tyvärr. Yet ändå sitter jag ju här nu och skriver, haha. Men ville väl lägga undan tankarna från min inlämning (som borde vara klar snart men men absolut inte är det) ett tag. Ska i alla fall återgå till detta nu, och sedan ska jag till Victoria för mellomys, kunde inte föreställt mig ett perfektare avslut på dagen, puss och kram vi ses på stan!