1 zombie

Är. Så. Jävla. Trött. Lever verkligen på gränsen till förintelse. Är så otroligt tacksam över det kommande lovet. Ska bli skönt att kunna sova mer än fem timmar per natt och inte gå upp så tidigt och ha energi till att vara glad och trevlig! Är ju tyvärr för tillfället bara en känslig och skör liten klump vars enda energikälla stavas koffein :/ Det värsta är att jag, när jag blir trött, struntar i allt. Har t.ex två st prov de två kommande dagarna som jag verkligen skiter i??? Alltså det finns liksom ingen energi till att bry sig, även fast jag vet att jag kommer vara asbesviken på mig själv om det inte går bra. Så jävla konstig e man?


Pinchos

Det var så mysigt på Pinchos i lördags. Drömgod mat och bästa sällskapet. Min svamprisotto var fantastisk, ville inte att den skulle ta slut :( Sedan stannade vi kvar ute så det blev en rätt sen kväll, men det var roligt. Kan behövas lite avbrott som dessa under veckorna som just nu är så jävla stressiga och grå. En vecka kvar till lov, kämpa lojs.


migdag

Såhär fint är det ute nu <3 Denna bilden är dock från igår. Idag blev det skolkis, behövde verkligen sova ut och är i allmänhet bara less på skolan så det fick bli en sådan dag idag. Har dock inte varit soffpotatis, utan både hunnit med ett gympass och träffat Vickan som spontant bestämde sig för att hälsa på i tibban. Så välbehövligt, saknar att alltid ha henne här :(

Är förövrigt ensam hemma hela helgen så ikväll har jag bara njutit av mitt eget sällskap, lagat gooood middag, ätit lösgodis och kollat disneyfilmer. Borde pluggat men skjöt det åt sidan och prioriterade välmåendet idag istället, så det får vänta tills imorgon. Då ska jag också ta med mig Vickan till Skövde en sväng innan hon åker hem igen. Sedan har jag och Emma bokat bord på Pinchos på kvällen. Längtar!