tävlingsbarret

Håret efter tävlingar <333 Idag har jag tävlat korta. Det gick bra. Nu ska jag sova. Godnatt.

fyra bra saker

1. Paulúns ungsrostade musli, denna med björnbär, kardemumma och macadamianötter, är något som jag för tillfället förbrukar dagligen. Tycker den är något ofantligt god. Minus för skyhögt pris, men räcker länge (om man nu inte bor ihop med en glupsk lillebror som mig).
 
2. Detta är min favvispod för tillfället, och jag blir lika lycklig varje tisdag då ett nytt avsnitt anländer. Eddie, Daniel och Noa är tre VETTIGA killar (ej ofta man stöter på sådana) som i Broderskeppet (f.d. Moderskeppet) diskuterar en väldigt bred mängd ämnen, men framförallt frågor som rör feminism. Gillar hur allvar blandas med trams samt öppenheten från allas sida. Lyssna i podcaster-appen eller klicka här.
 
3. Max lanserar sex nya vegetariska mål! Studsar upp och ner vid blotta tanken av halloumiburgaren, hör ni ens hur gott det låter? Hoppas innerligt att mångamånga fler hoppar på denna idé, som dock egentligen borde vara en självklarhet. När ska vi inse hur ohållbart vårt förhållande till kött är?
 
4. Årets Bråvalla-artister får mig att vilja kura ihop mig till en boll och gråta. Att både favoritband nummer två och tre är bokade är ju t.ex. för bra för att vara sant och helt sjukt. Att missa något sådant går bara inte. MÅSTEMÅSTE dit!

Tips: jojo moyes


Så fina böcker som innehåller helt fantastiska och starka kärlekshistorier. Rekommenderas starkt. Tycker verkligen om Jojo Moyes språk och sättet böckerna är skrivna på. Tipstipstips om ni är obotliga romantiker likt mig själv!