Blandat

Med anledning av mitt upptagna liv det senaste har det bara blivit några sporadiska inlägg här, så detta blir någon form av recap ifall någon skulle vara genuint intresserad av vad som hänt mig den senaste tiden.

Pluggat massamassa. Är äntligen ute ur studietunneln, åtminstonde för ett litet tag.

Tävlat säsongens sista tävling + varit på träningsläger i Stenugnsund. Det gick jättebra!!! Tjoho!!! Hade dessutom en väldigt fin utsikt från hotellrummet, älskar havet <3

Skattjakten jag nämnde i tidigare inlägg avslutades med denna korg. Skrattar fortfarande lite varje gång jag tänker på den. De är fina, mina vänner.

Varit på fiestaaaa.

Spenderat varenda ledig minut i ishallen. Nu har föreställningarna dragit igång, och imorgon är det PREMIÄR på riktigt. Älskar detta cirka mest av allt!

Min 18-årsdag


Började dagen med en sovmorgon och en fantastisk frukost, skönsång från familjemedlemmar förekom också.

Denna fick pryda min instagram dagen till ära. Åldersmässigt är det ju trots allt såhär jag känner mig.

Fick kramar och grattishälsningar i skolan. På lunchen blev jag bjuden på thaimatsbuffé av vännerna.

Dessa hade också gömt lappar i skolan som jag fick leta efter. Denna skattjakt pågick i nästan två veckor, de är för fina <3

Efter träning fick jag besök av mostrar och kusiner. Fick bestämma fikat själv = dundermegagod halloncheesecake istället för tårta. Ofattbart fina presenter gavs jag dessutom, kunde inte ens hålla mig för lite tårar.

onsdag

Blir extremt nostalgisk av första bilden pga la alltid till sådana bokeh-grejor på mina bilder in the older days. Hej från en TRÖTT människa. De två senaste dygnen har varit så hektiska, dock väldigt roliga, men ack så intensiva. Är ju till exempel en myndig individ nu, hurra för mig. Hade världens bästa födelsedag, men det kanske jag kan ta i ett separat inlägg. Idag har jag i alla fall varit träningsledig. Har kollat New Girl samt pluggat körkortsteori, inte jätteglammigt men tycker ändå det är lite mysigt att bara gå runt i myskläder och pilla med olika saker. Nu ska jag fortsätta med detta, pussN.