dagens lista

DAGENS FRISYR
Oborstat, långt och slitet hår. Måstemåste klippa mig.
 
DAGENS KLÄDER
Blåjeans, grå t-shirt, svarta converse.
 
DAGENS BÄSTA MAT
Min frukost, lätt. Har fått sån jäkla hang up på havregrynsgröt med massa topping. Alltså tar allt jag kan komma åt hemma och öser på. Idag blev det t.ex. jordnötssmör, banan, granola, keso, valnötter, pumpakärnor, kanel och lite honung på toppen. En kopp kaffe på det också och morgonen är fulländad.
 
DAGENS PLANER
Okej, så planen var skola, träning och plugg. Lyckades genomföra två av tre uppgifter, dvs inte plugget. Det är sen gammalt ändå. Istället fastnade jag framför bokrean och beställde böcker. Hela sju stycken. Lär inte hinna läsa dem på ett tag, men kunde ej låta bli. Böcker är en sådan grej som jag måste tvinga mig själv att inte köpa jämt och ständigt, känns aldrig som att en kan få för många.
 
DAGENS VILL HA
Typ en ny kamera och ett par nya jeans, om jag ska vara lite materialistisk. I övrigt en remake på det amerikanska valet, och typ att SD:s existens upphör. Men det är ju å andra sidan sådant som jag önskar mig varje dag.
 
DAGENS TRÅKIGASTE
Kanske att jag inte pluggade då. Känns ju inte så tråkigt för tillfället men ångesten trillar väl in här om en dag eller två :')
 
DAGENS HUMÖR
En sån där dag när kroppen och huvudet inte är på samma nivå. Var pigg i kroppen medan det samtidigt kändes som om någon kört en stavmixer i huvudet. Men har varit ganska glad överlag ändå.
 
DAGENS LÄNGTAN
Typ Rhodos, studenten, värmen. Fast på ett sätt ändå inte, är förväntansfull men samtidigt så rädd för att lämna min trygga vardag bakom mig.
 
DAGENS TV-SERIE
Har HBO-nordic gratis i en månad, varav jag har återupptagit följandet av Parks and Recreation. Hade verkligen glömt hur fantastisk den serien är, så på pricken min humor.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: