Kreta pt 1

Efter vad som kan liknas vid en evighet tänkte jag nu försöka uppdatera er med lite Kretabilder ur kamerarullen. Var ju där i slutet av maj/ början av juni och det var världens finaste lilla vecka.
 
Dag 1
Jag, Emma och Sigrid landade i Chania på eftermiddagen så det vi hann under vår första dag var ungefär att: Ta oss till Agia Marina där vårt hotell låg, checka in på rummet, kolla området, bunkra upp med lite mat och dryck, äta veckans första greksallad vid havet, ta tre rakishots och få insikten om vilken vidrig människa det måste varit som tagit fram denna dryck, njuta av solnedgången och spela kort på balkongen. Precis innan läggdags fick jag även ett samtal från Carl som informerade oss om att han och Olle befann sig cirka två km bort. En överraskning som var så så rolig på alla sätt <333
 
Dag 2
Efter tidig uppstigning och frukost begav vi oss mot stranden (som mot alla förväntningar var jättefin!!) och hyrde solstolar. Mötte upp de inte alls lika morgonpigga killarna runt lunchtid. Hängde vid havet fram tills eftermiddagen då vi bytte strandhäng mot poolhäng. Bytte framåt kvällskvisten om för middag i Platanias där Olle och Carl bodde. Sedan hade vi förferre i deras sunkiga lägenhet och världens bästa utekväll. Så konstig och skev men det brukar bli bäst så. Shottade tequila med en 75-årig norsk tant och skreksjöng Håkanlåtar på random resturang. Somnade sent sent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: