Tips: chiapudding


Gör mig jätteofta en skål med chiapudding till frukost (chiafrön kostar multum så en får ju passa på så länge mor och far står för matkostnaderna hehe). Tycker det är gott och älskar dessutom hur mycket en kan variera innehåll och tillbehör. Ovan ser ni dagens resultat. Muuuuums. I denna variant hade jag enbart två ingredienser: sojamjölk med vaniljsmak samt chiafrön.

Såhär går du tillväga:
Häll 2 dl av mjölken i en skål (eller vad du nu vill äta den ur).

Tillsätt 3 msk chiafrön och rör om. Ställ in i kyl och ta ut och rör om igen ett par gånger under första halvtimmen. Låt sedan stå några timmar till (min står alltid över natten).

Färdigt!

Idag toppades den med skivad banan, kokos och gojibär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: